Mit gondoltok erről az állatorvosi szakasszisztens képzésről?
Itt az egyéb képzések között van. Komolyan gondolkodom rajta. Megérné megcsinálni? Lenne rám kereslet állatorvosi rendelőben (tapasztalatom van a kutyákkal, rendszeres kiállító és tenyésztő vagyok).
A kérdésemre, hogy milyen kérdés, ezt a választ kaptam:
"Nem OKJ képzés, nincs OKJ száma, mivel Magyarországon, még nem volt soha ilyen képzés."
Akkor tulajdonképpen milyen oklevelet adhat?
180000 a tanfolyam, 2 részletben 90-90 lehet fizetni, és 60 óra az egész, amit szombatonként 6-6 órában adnak le, tehát 10 hét alatt elvégezhető.
szerintem nem mész vele semmire. Állatorvosnál MÁOK vizsgával vagy OKJ-s képzéssel dolgozhatsz szakasszistensként. enélkül csak "állatsimogatóként"
(szabályozva van, hogy képesítés nélkülmit csinálhasz a rendelőben, hát nem sokat)
van OKJ száma állategészségügyi szaksegéd a neve.
attól, hogy most másképp hívja ez a tanfolyam, nem lesz MÁOK vizsgád a végén. anélkül pedig nem dolgozhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!