Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lesz idén főiskolai/egyetemi...

Lesz idén főiskolai/egyetemi pótfelvételi?

Figyelt kérdés
Mikor szokott ez lenni? Akkor is lehet rá jelentkezni, ha a sima felvételin nem jelentkeztem sehová?
2011. ápr. 3. 22:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen, lesz, valamikor augusztusban szokott lenni, és azok jelentkezhetnek, aki nem jelentkeztek rendesen, vagy nem vették fel őket sehova.

Viszont ilyenkor már egyetlen állami hely sincs, mert azok betelnek, már csak költségtérítésesre lehet bejutni.

2011. ápr. 3. 23:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Államira amúgy sem mehetnék úgy tudom. :) Mesterképzés lenne levelezőn, ott meg nincs sok állami hely. :D
2011. ápr. 3. 23:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az első jól mondja. És ha jól tudom, akkor a pótfelvételin már csak egy helyet lehet jelölni.
2011. ápr. 3. 23:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, jól tudod :)
2011. ápr. 3. 23:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2011. ápr. 4. 01:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Általában az általános felvételi eljárás után kb. 1 héttel hirdetik meg a pótfelvételit. Idén július 21-én lesz a ponthatárhúzás, tehát július legvégén derül ki, hogy hova lehet pótfelvételin jelentkezni. Általában augusztus közepéig lehet jelentkezni, és pótfelvételin már csak azok jelentkezhetnek egyetlen egy helyre, akik a rendes felvételi eljárásban nem jelentkeztek sehova, vagy jelentkeztek, de sehova nem nyertek felvételt.
2011. máj. 10. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!