Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hatosztályos. Menjek? Ne menjek?

Hatosztályos. Menjek? Ne menjek?

Figyelt kérdés
Felvettek a megye második legjobb gimnáziumába,a gond csak az,hogy bejárós lennék(20 perces út busszal).Elégé vacillálok,de olyan jó iskola!És hetediktől vehetnék fel új nyelvet az angol mellé.Mit tegyek?VÉLEMÉNYT
2011. márc. 29. 10:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Menjééééééééééééééééll -.-

most 20perc buszba nem halsz bele :D , én volt amikor naponta utaztam több mint egy órát .

2011. márc. 29. 10:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is hatosztályosba járok, szerintem megéri :)

És 20 perc tényleg semmi, nálnuk szinte mindenki utazik ennyit, még az is aki ugyanabba a városba lakik.

2011. márc. 29. 10:34
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
20 perc??? Én annak idején reggel egy órát utaztam az iskolába, délután egy órát haza, városon belül! És soha nem éreztem ezt áldozatnak azért, hogy abba az iskolába járhassak, és eszembe se jutott, hogy átmehetnék egy gyengébb iskolába, ami közelebb van!
2011. márc. 29. 10:38
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
Menj, de gondold meg, hogy vajon el fogsz-e bírni három nyelvet. Ugyanis az új törvények szerint ennyit kell majd tanulnod.
2011. márc. 29. 11:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
11:21, ne terjesszél félinformációkat hallomás alapján.
2011. márc. 29. 11:27
 6/8 anonim ***** válasza:
20perc az szinte semmi:) Én bp-en belül utaztam egy órát. s negyed 8kor kezdtük a napot.s volt h 7kor... Mai napig ha metróhoz akarok eljutni az is 20perc,pedig nem rossz helyen lakok..
2011. márc. 29. 14:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Hallomásból, persze. Íme a vitaanyag:

[link]

Szerintem nem fog már sokat változni.

2011. márc. 29. 14:59
 8/8 anonim válasza:

MENJÉÉÉÉÉÉL

Megéri a megye 2. legjobb sulijába járni!és 20 perc az nem sok!én /kocsival igaz/ 40 percet utazok.vanamelyik osztálytársam pedig 1 órát!!

2011. ápr. 19. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!