Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ilyen lehetőség van magyarorsz...

Ilyen lehetőség van magyarországon is?

Figyelt kérdés
Néztem egy műsort, amiben egy amerikai lány terhesség miatt nem tudott gimibe járni, és elkezdte az otthon tanulást. Mármint, hogy ott van lehetőség ilyenre, bemész egy központba (gondolom én) és kapsz tankönyveket minden tantárgyhoz, meg tanrendet meg ilyesmik. Ilyen lehetőség van itthon is? És ha esetleg valaki többet tudna erről mondani, mint amennyit én kivettem a filmből akkor azt leírhátná :)
2011. márc. 21. 20:32
 1/2 Silber ***** válasza:
76%
Informálódj a "magántanuló" lehetőségről.
2011. márc. 21. 20:34
 2/2 anonim ***** válasza:
magyarországon nincs, Magyarországon van. Nem pont így, akkor is az iskolába kell bemenni. Általában egyébként nem ajánlott, csak ha valakinek különleges oka van rá (betegség, élsport stb.)
2011. márc. 22. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!