Van értelme még Magyarországon tervezni?
Várható, hogy a közeljövőben javul itt a helyzet vagy ennél már csak rosszabb lesz?
Olvasom a történeteket, hogy leérettségiznek, elvégeznek 2 szakmát ott vannak 21 évesen, munka persze nincs. Rá 1 évre beiratkoznak egyetemre, hogy elüssék valamivel az időt, 25-26 évesen végeznek. munka persze továbbra sincs, sebaj másoddiploma!
Én ebbe megőrülnék!
Most érettségizek, egyetemre akarnak íratni, de Ausztriában lenne jól fizető fix munkám. Ésszerűbb lenne ezt választanom igaz?
Menj ki jobban jársz vele.
Én is megtenném, ha lehetne.
Az, hogy ausztriában lenne munkád, aztis jelenti, hogy tudsz németül, ha az megvan, akkor kezdj el pakolni, az egyetemet hülyeségnek tartom, ha már tanulni akarsz, akkor az főiskola. Egyébként mindezt mayd azután, ha már jól megszedted magad kint, és belefér egy kis tanulás.
Otthoni híreket énis nézem, semmi javulás nemvárható a közel jövőben, őszintén szólva a távoliban sem.
Ha nemlenne előre fix melód, én akkoris aztmondanám, hogy irány kifelé.
Így meg végképp.
Aláírás
Egy Londonban élő magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!