Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ajánlanátok matek érettségire...

Ajánlanátok matek érettségire felkészítő jó magántanárt Szolnokon?

Figyelt kérdés

Szóval idén fogok érettségizni matekból ill. újraérettségizni, mert az előző nem sikerült túl fényesen és kellene egy tanár aki felkészít! Ha valaki tudna ajánlani egy jó tanárt aki mondjuk nem is túl drága azt megköszönném!

Ja és sz.tetek egy magántanár kb. hány óra tud felkészíteni?

2011. márc. 16. 16:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Melyik évben érettségiztél, és hány % -lett? Gondolom közép szint.
2011. márc. 16. 16:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Így van középszint, 2 éve érettségiztem és 23%-os lett, akkor sajnos nem tanultam rá semmit, most viszont szeretnék összehozni egy olyan 70% körülit!
2011. márc. 16. 19:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Fúúú, hát őszinte leszek. Szinte lehetetlen. A matematikát az ember nagyon hamar felejti. Előröl kéne kezdened szinte az egészet, viszont idő már nagyon kevés van, a cél meg túl nagy.

Én egy év után írtam újra az érettségit, és 6 hónapot készültem rá. 86 % - ról húztam fel 97 %-ra. Nekem kellett fél év, és a javítás mértéke is kisebb volt. Bár lehet van tanár, aki gyorsan ledarálja neked az egészet, de rengeteg óra kéne, és az ha a tanár olcsó is rengeteg pénz.

2011. márc. 16. 20:03
 4/4 A kérdező kommentje:

Értem, köszi a választ, azért meg próbálok igyekezni. :)

Így még mindig aktuális lenne a kérdés, szóval ha valaki tud tanárt ajánlani az írjon legyen szíves!

2011. márc. 17. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!