Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Felvesznek e? (gimnáziumba)

Felvesznek e? (gimnáziumba)

Figyelt kérdés
ha 97. vagyok a 240 ből de csak 30 főt vesznek fel?
2011. márc. 16. 14:15
 1/8 anonim ***** válasza:
46%
Az attól függ, hogy az igazgató, hogy válassza ki az embereket.Lehet az első 30nál meghúzza a vonalat de lehet hogy szemezget.Bár inkább az elsőre tippelnék.Szóval inkább ne éld bele magad hogy felvesznek.
2011. márc. 16. 14:22
 2/8 anonim ***** válasza:
nem az igazgatón múlik. Azon múlik, hogy a sorrendben előtted lévők közül hányat vesznek fel másik, számukra szimpibb iskolába (amit előrébb jelöltek meg).
2011. márc. 16. 14:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Hülyeség Nem szemezget nem is teheti meg A győri központ szabja meg és azon múlik hogy akik előtted vannak hanyadik helyen jelölték meg a kiszemelt sulit (ha pl a másodikon és az elsőbe felvették akkor már kiesett előled ) Szerintem még van esély
2011. márc. 16. 14:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Hát képzeljétek amikor én jártam akkor így volt.Az igazgató döntötte el.Pár éve még így volt.Azóta változhatott a dolog.Akkor biztos úgy van ahogy az előttem szólók írták.
2011. márc. 16. 14:48
 5/8 A kérdező kommentje:
akkor 50 % nál több h felvesznek? vagy ne is reménykedjek?
2011. márc. 16. 15:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Tényleg Győrben dől el, ahogy mondták.

Figyelj, ez a sulitól is függ. Egy nagyon elit suli felkapott tagozatára, vagy egyszerűen egy felkapott tagozatra nem hiszem, hogy sok esély van. De egy kevésbé felkapott suliban még lehet valamennyi.

2011. márc. 16. 15:31
 7/8 A kérdező kommentje:
hát elég elit suli nagyon szerettem volna bekerülni :/ de még reménykedek köszönöm szépen a válaszokat:) további szép napot:)
2011. márc. 16. 15:40
 8/8 anonim ***** válasza:
NA FElvettek?:D
2011. máj. 7. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!