Felvesznek e? (gimnáziumba)
Figyelt kérdés
ha 97. vagyok a 240 ből de csak 30 főt vesznek fel?2011. márc. 16. 14:15
1/8 anonim válasza:
Az attól függ, hogy az igazgató, hogy válassza ki az embereket.Lehet az első 30nál meghúzza a vonalat de lehet hogy szemezget.Bár inkább az elsőre tippelnék.Szóval inkább ne éld bele magad hogy felvesznek.
2/8 anonim válasza:
nem az igazgatón múlik. Azon múlik, hogy a sorrendben előtted lévők közül hányat vesznek fel másik, számukra szimpibb iskolába (amit előrébb jelöltek meg).
3/8 anonim válasza:
Hülyeség Nem szemezget nem is teheti meg A győri központ szabja meg és azon múlik hogy akik előtted vannak hanyadik helyen jelölték meg a kiszemelt sulit (ha pl a másodikon és az elsőbe felvették akkor már kiesett előled ) Szerintem még van esély
4/8 anonim válasza:
Első vagyok.Hát képzeljétek amikor én jártam akkor így volt.Az igazgató döntötte el.Pár éve még így volt.Azóta változhatott a dolog.Akkor biztos úgy van ahogy az előttem szólók írták.
5/8 A kérdező kommentje:
akkor 50 % nál több h felvesznek? vagy ne is reménykedjek?
2011. márc. 16. 15:24
6/8 anonim válasza:
Tényleg Győrben dől el, ahogy mondták.
Figyelj, ez a sulitól is függ. Egy nagyon elit suli felkapott tagozatára, vagy egyszerűen egy felkapott tagozatra nem hiszem, hogy sok esély van. De egy kevésbé felkapott suliban még lehet valamennyi.
7/8 A kérdező kommentje:
hát elég elit suli nagyon szerettem volna bekerülni :/ de még reménykedek köszönöm szépen a válaszokat:) további szép napot:)
2011. márc. 16. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!