Az állatgondozók el tudnak helyezkedni? Ez minden vágyam (lenn)
Figyelt kérdés
nézegettem OKJ-s szakokat és megkerestem az állatgondozót csak 8. évfolyam kell hozzá. én ennek mennék legszívesebben imádok állatokkal foglalkozni (tudom hogy nem csak ebből áll hogy takarítani meg minden de ezzel sincs gondom) Szerintetek most el lehetne vele helyezkedni ,és nagy átlagban vélemény róla?2011. márc. 13. 11:23
1/1 anonim válasza:
Ha még engeded miert nem gondolkodo széleseb körben?
Vadgazdalkodo, környezetvedö vagy ilyen hasonlo, nem tudom most mien szak képzések vanak pontosan.Igy könyeb munkát talalni és kesöb esetleg váltani ha meg gondolod magadat, mért 20 év mulva lehet hogy més lesz a veleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!