Kéne egy olyan suli ahol 1 év alatt 2 évfolyamot végezhetek, lehetséges ez?
Figyelt kérdés
most 10.es vagyok és jövőre szeretném elvégezni a 11. és 12.et is éretségivel csak nem tudom hol van ilyen iskola és melyik légyszi segítsetek fontos lenne2011. márc. 11. 15:15
1/5 anonim válasza:
Hány éves vagy? Én estit/levelezőst tudok, de az 18+
2/5 anonim válasza:
Magántanuló lehetsz és levizsgázhatsz 2 év anyagából egyszerre
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
most 16 vagyok. A magántanulást hogy lehet elérni? mert úgy tudom hogy ahoz erős indok kell, de nekem csak annyi van hogy tudom mi az életcélom és ezzel spórolhatok egy évet. Az elég lenne?
2011. márc. 12. 13:05
5/5 anonim válasza:
Nem hiszem hogy "csak ennyi" elég lenne, de ha szüleid is támogatnak az ötletedben, találjatok ki együtt valami hihető indokot... Beteg vagy, szociál fóbiás, vagy ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!