Liz100 kérdése:
Hogyan kezdhetnék el angolt tanulni itthon?
Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy 19 éves vagyok..de kb. összesen jó ha 100 szót tudok angolból..iskola évek alatt sosem tanultam. Viszont most itthon el akarom kezdeni, hogy később kimenjek külföldre.Lécci segítsetek!:)
Mivel kezdjem.. miből tanuljak..stb.
2011. márc. 6. 18:20
1/2 anonim válasza:
Szia!
Nézd meg a kreativnyelv.hu oldalt. Ezt én is most fedeztem fel.
Könyvek közül pedig a Vidám Angol Nyelvtan címűt ajánlom, az jól magyaráz, és közben szórakoztató is. Kevés ilyen könyv van!
Azt javaslom, ha még nagyon kezdő vagy,akkor a legalapabb dolgoktól kezdd, mert ha belevágsz a közepébe, akkor csak elmegy tőle a kedved hogy nem érted. Kitartás! Nem lehetetlen, az angol az egyik legkönnyebb nyelv!
üdv.
2/2 anonim válasza:
kezdj el angol gyerek meséket nézni, esetleg kezdj el online angol játékokkal is játszani, meg nem árt megtanulni a nylevtani szabályokat. pl fokozás meg múlt idő jövő idő stbstb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!