Mennyi a mentő tisztek fizetése?
5 éve dolgozom mentőtisztként, első munkahelyem, ha havi 110.000 Ft-ot kaptam kézhez a veszélyességi pótlékkal, mindennel együtt, akkor már örűlhettem... Szomorú, hogy itt tartunk, ebből nem lehet előre jutni, csak vegetálni :(
Gyönyörű szakma, imádom, ezért csinálom, nem a fizetésért - egyenlőre megthetem, később, ha családom lesz talán fel kell adnom, hogy megéljünk :(
teljesen egyet értek az elöttem szólókkal, nagyon hálátlan egy szakma, már ami a fizetést illeti, több megbecsölést érdemelnének a mentősök.
Nekem is nagyon sok ismerősöm dolgozik ebben a szakmában, de több szempontból is meg lehet közelíteni a dolgokat.
Ha ugy vesszük 12 órában dolgoznak, ami azt jelenti, azért tudnak 12 órázni, mint például a biztonsági őrök, mert lehet hogy a 12 órában minden órában van bevetésük, de van hogy egy sincs, ami kisebb városokban igen gyakori.
Nem azt mondom hogy nem stresszes egy meló, de mikor ismerős mondja hogy egész éjjel aludt mert nem volt meló, csak egyszer vonultak ki, akkor valahogy nem tudom sajnálni.
Pl a kamionsofőrökről senki nem mondja, hogy milyen egy stresszes melójuk van, mikor folyamatos veszélynek vannak kitéve az utakon, és őket is számtalan stressz helyzet éri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!