A felvételinél ki számít hátrányos helyzetünek?
Figyelt kérdés
Probáltam utána nézni de nem nagyon találtam semmit. Szívbetegként születtem aztán 4 évesen megmütöttek azota minden évben jár nekem influenza elleni oltás stb és ingyenes tankönyves is vagyok. Évente járunk felváltva ultrahang- és EKG vizsgálatokra emiatt.2009. febr. 17. 20:00
1/2 anonim válasza:
Ez a hivatalos definíció:
A hátrányos helyzet fogalma
Törvényi definíció: 2006
A szülők iskolázottsága maximum 8 általános
Gyermekvédelmi támogatás
Állami gondozásba vétel
Fogyatékkal való együttélés
Együttes előfordulásuk esetén: Halmozottan hátrányos helyzet
2/2 anonim válasza:
Már jó párszor volt itt kérdés az utóbbi időben is,de amennyiben nincs arról az önkormányzattól papírod,hogy hátrányos helyzetű vagy nem vagy az. Szerintem te tartósan betegnek minősülsz ami ne egyenlő a hátrányos helyzettel, de egy látogatás vagy telefon az iskolatitkárnál vagy a helyi szociális önkormányzatnál sokat segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!