Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen szakmát válasszak, ha...

Milyen szakmát válasszak, ha imádom az állatokat, és jól rajzolok? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Szóval az állatokat imádom,csak olyan szakmát tudok elképzelni magamnak, ami velük kapcsoaltos. Állatorovos szeretnék lenni a mai napig, 7.-es vagyok, és 9 osztályos általánosba járok. Szóval nagyon jól rajzolok, járok különórákra is. Nagyon tetszik nekem a kutyakiképzés, de ebből meg lehet élni? Úgy értem, ha ezt végzem, és jól megy, akkor nyithatok egy kutyakiképző sulit is, vagy felvesznek egy kutyasuliba, kiképzőnek?
2011. márc. 3. 15:13
 1/3 anonim válasza:

remek, pont utánad írtam ki a kérdésem, remélem leosztanak majd engem:D

Ugyanez a gondom, imádom a biólógiát-genetika,anatómia,minden- és a rajzot is, kiskorom óta rajzolok.

Én azon is gondolkodtam, hogy állatorvosi asszisztens. Te végzed az altatásokat meg esetleg kasztrálás.Tehát szívműtétet nem kell, elvileg nem annyira nehéz mint az állatorvosi( nem azt jelenti , hogy egyel talán nem nehéz.). Rajzot meg mellette nyugodtan nyomhatod mint művész, tetováló, akármi.

remélem segítettem. én perpillanat nagyon kétségbe vagyok esve a továbbtanulásommal.:D

16/L

2011. márc. 3. 15:25
 2/3 A kérdező kommentje:

:D..megesik!

Igen, jó ötletnek tűnik asszisztensnek lenni, mivel CSAK olyan állást szeretnék, ami állatokkal/kutyákkal kapcsolatos. :) ..és gondolom az asszisztensnek is kell a "bio-kémia" jegyek...ezekből nem vagyok a legjobb:SS

2011. márc. 3. 15:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Figyelj, még 5 éved van eldönteni.Hidd el,addig rengeteg minden fog változni, és nem biztos, hogy akkor is ez fog érdekelni, vagy legalábbis hogy ennyire intenzíven.Egyáltalán nem vagy még elkésve semmivel,épp hogy elkezdtél kémiát tanulni stb.Lehet, hogy később megszereted ezt a tárgyat,vagy annyira megutálod, hogy még állatorvosi asszisztensként sem tudod majd elképzelni magad.

A két általad leírt területet szerintem nem nagyon lehet összehozni.Legfeljebb ha az egyiket hivatásként, míg a másikat hobbi szinten műveled.

Nem értem egyébként, hogy miért ekkora stressz a továbbtanulás kérdése olyanoknak, akiknek még éveik vannak hátra, és vannak olyan tárgyak, amiket még el sem kezdtek tanulni?Amúgy is elég nehéz a választás, de nem véletlenül van az utolsó évben, mikor nagyobb rálátásod van az egyes tantárgyakra,ennek következtében egyetemi/főiskolai szakokra.Persze nekem is voltak terveim 7.-ben, de nem stresszeltem ennyire ezen a témán.Ez már a sokadik ilyen kérdés az oldalon olyanoktól, akiknek még 4-5 vagy még több év van hátra az érettségiig.Örülök, hogy nem hallgattam a 7.-es önmagamra, és most nem vagyok magyartanár vagy állatorvos, ahogy akkor terveztem.

2011. márc. 3. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!