Mindenképpen szükséges az emelt matek? (építészmérnök)
Sokáig nem tudtam, hogy mi szeretnék lenni. Még azt se, hogy milyen irányba haladjak tovább, így nem igazán adtam bele minden erőmet a tanulásba. Kb. 2-3 hete jött egy "szikra", hogy építészmérnök szeretnék lenni. Májusban el kell dönteni, hogy mit szeretnénk felvenni emelten, és az építészmérnökhöz leginkább -tudtommal- matek kéne. De ezidáig nem igazán foglalkoztam a matekkal; ami megmaradt órán, az a tudásom (sokszor sajnos nem figyeltem). Így vagyok 3-as és 4-es között... Szóval nem tudom, hogy érdemes lenne-e felvenni a matekot emelten.
Ti mit gondoltok?
Először is, köszönöm a gyors válaszodat! :)
A fizikával és a rajzzal szerencsére nincs bajom. Sőt, éppen azért is vonzó számomra ez a munka, mert szeretek rajzolni, tervezni.
A másik elképzelésem a japán fordító lenne (már nagyon régóta odavagyok mindenért ami japán) vagy valami hasonló. De nem tudom, hogy ebből mennyire lehetne megélni...
Mivel nagyon szeretem a nyelveket, gondolkoztam azon is, hogy a turizmust veszem fel emelten, és ilyen úton megyek tovább.
De mindenképpen olyan munka kell, amit szeretek csinálni, és meg is tudnék élni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!