Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Elektronikus ábrázoláson, a...

Elektronikus ábrázoláson, a felvételi 2. napján milyen művészettörténettel kapcsolatos kérdések lesznek? Mennyiben tér el ez az általános műveltségi teszttől?

Figyelt kérdés

"Második nap:

Művészettörténet és műalkotás-elemzés, valamint az otthon készült munkák (computer print, portfolio, cd, dvd) 0-30 pont

Általános műveltségi teszt 0-10 pont"

Még annyi lenne a kérdésem, hogy itt ugye a saját munka és a művtöris kérdések egybe vannak, valaki nem tudja véletlenül,hogy mennyit adnak saját munkára és mennyit a művészettörténetre és a műelemzés részre?

2011. febr. 24. 18:04
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez csak attól függ, hova jelentkeztél. Én mondjuk képi ábrázoláson vagyok, de anno a felvételin együtt volt a két szak, az elektronikus és mi. Nálunk a teszten két rész volt: az első totó szerű: kösd össze az alkotót a művel (nem volt egyszerű, nem ilyen Leonardo-Mona Lisa típusúakat szedtek össze), sorolj fel a stílusokhoz alkotókat, stb, a másodikban pedig kaptunk egy festményt, amit elemezni kellett, úgy egy háromnegyed A/4-es oldalban. Nálunk nem volt külön általános műveltségi teszt, csak egy szóbeli beszélgetés.

A többi kérdésedre nem tudom a választ, de úgysem tudod majd kikombinálni, hogy hány pontot érhettél el, mivel a saját munkás rész nagyon szubjektív lesz. A mi évfolyamunkban jópáran ott csúsztak le az államilag támogatott képzésről, hogy az önálló munkák bemutatásánál vesztettek két pontot (ami a felvételikor 4 pont minusz...), amit azért vontak le tőlük, mert, idézem a tanárainkat: nem adhattak ennyi embernek max pontot, hogy nézett volna ki. De sulija válogatja, sok sikert:)

2011. febr. 27. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!