Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Villamos mérnök szeretnék...

Villamos mérnök szeretnék lenni. Melyik iskolát javasoljátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Villamos mérnök szeretnék lenni. Melyik iskolát javasoljátok?

Jászberényi vagyok, úgyhogy ne legyen annyira messze, ha lehet.

Nem vagyok stréber, tehát a BME kilőve.

Debreceni Egyetem milyen? Vagy Miskolc?

2011. febr. 23. 15:54
1 2
 11/11 b zs válasza:
Nah akkor én most megcáfolom azt hogy a Debreceni villamosmérnök képzés rossz. Először is kezdjük ott, hogy az egyik egyetem ne fikázza le a másikat. Tartsuk meg a tiszteletet bárki felé! Én Debrecen tanulok villamosmérnöknek és kihangsúlyozom, hogy itt a villamosmérnök képzés nem a műszaki karon van! Mi az MTA atommagkutató központjában illetve a kísérleti Fizika tanszéken vagyunk 10 méterre a részecskegyorsítótól. Kiváló tanáraink vannak akikből számos ( a szó szoros értelmében) tudós! Amúgy meg mindenki olyan mérnök lesz amilyenné magát képzi (főleg). Ezért ne gondoljátok azt, hogy Debrecenben rossz a villamosmérnök képzés! És nem az a lényeg, hogy kettesekkel bukdácsolj át, hanem, hogy minél jobbakat szerezz. ÉN örülök, hogy ilyen környezetben tanulok.
2012. febr. 17. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!