Elsős földrajz Bsc-s ként felvehetem a töri szakot minornak úgy, hogy földrajzon térségfejlesztő szakirányban leszek minorként pedig töri tanárnak tanulok?
Figyelt kérdés
Vagy erre csak úgy van lehetőség ha a föcit is tanár szakirányban csinálom? Igazából azért gondoltam erre ,mivel nagyon tetszik a térségfejlesztés,földrajzból nem is szeretnék tanár lenni,viszont jobb ha úgymond több lábon áll az ember,és arra gondoltam ,hogy jó lenne e mellé egy töri tanár végzettség is.2011. febr. 19. 13:52
1/6 anonim válasza:
minort csak tanári szakiránnyal lehet felvenni. szóval olyan nincs, hogy minor szak meg még specializáció is.
2/6 anonim válasza:
úgy van lehetőség hogy föci-töri tanár leszel, de hogy térségfejlesztő meg tanár is,olyan nincs
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
és olyanra esetleg nincs lehetőség ,hogy földrajzon belül elvégzem mind a két szakirányt?
2011. febr. 19. 16:03
4/6 A kérdező kommentje:
vagy esetleg úgy,hogy megcsinálom először a térségfejlesztő szakirányt és utána a tanárit úgy ,hogy a törit felveszem minornak?
bocsi ,hogy titeket zargatlak a kérdéseimmel,csak elég kaotikus ez az egész rendszer,és nem bírok rajta kiigazodni...
2011. febr. 19. 16:23
5/6 anonim válasza:
nem tudom ezen min nem lehet kiigazodni? az diplomád 180 kredites. ebből 120 lesz az alap földrajzod, 50 kreditért kell szakirányt választanod, ami tanárinál egy második, "minor" szakot jelent, másfajta szakiránynál pedig specializált földrajz tárgyakat. és 10 kreditnyi a szabadon választható. ezzel jön ki a 180...
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ
2011. febr. 20. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!