Műszaki menedzser vagy környezetmérnök?
Környezetmérnök!
Sokkal több területen érvényesülhetsz vele mint a műszaki menedzserrel ami gyakorlatilag csak a gyártóiparban érvényesülhet szerintem.
A környezetmérnök meg bárhol amihez kapcsolódnak a környezetvédelmi törvények, legyen az településfejlesztés, ipari létesítmények engedélyeztetése, környezetpolitika stb.
Ja és mégvalami, nem tudom mennyire vagy jártas a munkaerőmenedzsmentben, de a fontos és jó állásokat
NEM HIRDETIK! Vagy pályázni lehet, vagy jelentkezni egy alap munkakörre amiből továbbfejlődhetsz, ha van hozzá affinitásod és kvalitásod.
(belső szervezetépítés)
Óbudai egyetem?
ha igen, nem akarsz inkább nyomdamérnök (könnyűiparin belül egy szakirány) lenni? én úgy látom, hogy abban sokkal több lehetőség van.
Ugye maradtál műmen-en? Mondd azt, hogy igen.
Most akarok menekülni a környezetmérnöki szakról, mert kilátástalan értéktelen sz*r, legalábbis itthon, jelen feltételek, körülmények között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!