ZMNE egy levelező szakán hogy működik az oktatás? Havonta hány napot kell az iskolában tölteni? és ezek milyen napok szoktak lenni, hétköznap ill. hétvége?
Figyelt kérdés
2009. febr. 12. 22:13
1/2 anonim válasza:
Már pontosan nem emlékszem, mert régen jártam, de valahogy úgy volt, hogy egy félévben 2*x hetet kellett járni. Az hogy x hány hét volt nem tudom biztosna. 3, 4 vagy 5 talán. Hétfőtől péntekig tart egy hét. Hétvégén nincs oktatás.
2/2 anonim válasza:
Annak ellenére, hogy levelező szak, amire azért jelentkezik az ember, mert mellette dolgozik, az órákat délelőttre rakják, ráadásul 4-5 napra szétszórva.
Én is oda jártam 1 félévet, amíg az órák délután voltak. A második félévre pedig mindent átraktak délelőttre, így kénytelen voltam másik sulit keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!