Van olyan levelező, amely rögtön államilag támogatott? Vagy ha levelezőre vesznek fel, mindenképp kell fizetni először? (vagyis csak jo átlaggal vesznek át áll. tám. Levelezőre? )
Figyelt kérdés
2011. febr. 15. 12:17
1/5 anonim válasza:
Rögtön is lehet jelentkezni államilag finanszírozott képzésben levelezőre. Nem kell ktsgtérítésesen elkezdeni. Honnan vetted ezt? Lehetnek olyan szakok, amik csak ktsgesen indulnak, de elég kevés az ilyen.
2/5 anonim válasza:
"Lehetnek olyan szakok, amik csak ktsgesen indulnak, de elég kevés az ilyen."
Pont, hogy elég sok. Nagyon kevés olyan szak van, ami levelezőben államilag támogatott, én még nagyon keveset láttam.
3/5 anonim válasza:
Hát a felvi.hu-n körülnéznél, akkor látnád, hogy alapképzésben pl 470 levelezős, államilag támogatott szak indul, mesterképzésben pedig 627. Szerintem ez egyáltalán nem kevés.
4/5 anonim válasza:
Esti tagozaton viszont tényleg kevés szak indul államilag...50-nél is kevesebb, alap- és mesterszakon együtt. De ktsgesen sem indul sok...
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2011. febr. 18. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!