Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem: védelmi igazgatás, levelező. Jelentkezett valaki?
Szia! Nem akarok offolni ne haragudj meg miatta! De válaszolnál nekem egy kérdésre ha szépen megkérlek?
Van egy osztálytársam, egy srác, nem rossz arc, csak picit sokat hisz magáról. Idén a Zrínyire jelentkezett, azt mondta a fizikait játszva megcsinálta, és most pontok miatt emelt szinten érettségizett töriből, ami kettesre sikerült. Nagyjából 3-4-5 érettségi jegyekre számíthat, meg egy emelt szintes kettesre. Ez tényleg elég oda? Mert a minap beszéltünk, és elkezdte ecsetelni milyen jó neki, biztosan felfogják venni, és milyen rendfokozatot kap ha elvégzi az iskolát. Nincs vele bajom csak rosszul esett, mert tudod én rendészeti szakközépbe jelentkeztem, ahova az érettségi nem számít, (maximum a belügyi rend ism.-ért kapsz pkusz pontot) az a lényeg hogy sikeres érettségid legyen, és ha elvégzed a rendészeti szakközépet, 2 év utáén őrmester rendfokozattal lehetsz rendőr. Tudom hogy ez a rendfokozat legalja, de azért ne tegyen már úgy a srác hogy ő isten lesz hozzám képest ha mindketten végzünk a sulival.
Mégegyszer bocsi, nem ide tartozik, de legalább megtudtam kérdezni valakit hogy mennyire reaális hogy ez az osztálytársam bekerül a Zrínyire. (Jogsija nincs, alapfokú nyelvvizsgája van, egyéb plusz pontról nem tudok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!