Ki jön 2011-ben romanisztika - francia szakra?
Szerintetek érdemes az ELTE (első jelölés) után második, harmadiknak pl. Debrecent, Szegedet bejelölni? Mert csak ez a szak érdekel, erre készülök, így tudnám elképzelni az életem, de a szüleim nem tudják finanszírozni a koleszt vagy albérletet, diákhitelt viszont nem akarok felvenni?
Debrecen amúgy tetszik, jó is lenne, meg önállósodni is akarok, de akkor munkát kéne vállalnom egyetem mellett. Na mit szóltok? Előre is köszi a válaszokat.
Szia!
Hát én három hónappal döntöttem el érettségi előtt hogy emelt érettségizem franciából (második nyelvem, 4 évig tanultam), és addig olyan elfogadható középszinten voltam. Elmentem egy nyelviskolába intenzív tanfolyamra, ami az emeltre készített fel, emellett tanultam mint a güzü :D De sikerült, most itt vagyok, és még van két vizsgám, úgyhogy most csak ennyit írtam, ha valami még érdekel, írj üzit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!