Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ki jön 2011-ben romanisztika...

Ki jön 2011-ben romanisztika - francia szakra?

Figyelt kérdés

Szerintetek érdemes az ELTE (első jelölés) után második, harmadiknak pl. Debrecent, Szegedet bejelölni? Mert csak ez a szak érdekel, erre készülök, így tudnám elképzelni az életem, de a szüleim nem tudják finanszírozni a koleszt vagy albérletet, diákhitelt viszont nem akarok felvenni?

Debrecen amúgy tetszik, jó is lenne, meg önállósodni is akarok, de akkor munkát kéne vállalnom egyetem mellett. Na mit szóltok? Előre is köszi a válaszokat.

2011. febr. 10. 16:08
 1/5 anonim válasza:
detto... sztem érdemes:) én bejelöltem Szegedet és Pécset. de nagyon jó lenne ha sikerülne Pestre, mert én se nagyon szeretnék elmenni. bár így is be kéne járnom, de még mindig jobb, vagy nemtudom... máshova jelentkeztél amúgy?
2011. febr. 27. 21:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát végül másodiknak ELTE magyart, harmadiknak romanisztika költségtérítésest jelöltem be (mert olcsóbban jövök ki költségtérítésessel, mint ha vidékre mennék. Azért sajnálom, hogy nem vagyok vidéki, mert sok jót hallottam főleg Debrecenből). Nem emailezünk? Ha felvesznek, legalább lenne vki akit ismernék.
2011. febr. 28. 14:25
 3/5 anonim válasza:
oké, persze. kolozsklaudia@freemail.hu, meg 'Klau Kolozs' néven fb-on is megtalálsz :)
2011. márc. 1. 17:10
 4/5 anonim ***** válasza:
hol tanultatok meg ilyen jól franciául?
2012. jan. 21. 19:51
 5/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Hát én három hónappal döntöttem el érettségi előtt hogy emelt érettségizem franciából (második nyelvem, 4 évig tanultam), és addig olyan elfogadható középszinten voltam. Elmentem egy nyelviskolába intenzív tanfolyamra, ami az emeltre készített fel, emellett tanultam mint a güzü :D De sikerült, most itt vagyok, és még van két vizsgám, úgyhogy most csak ennyit írtam, ha valami még érdekel, írj üzit

2012. jan. 22. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!