Van olyan személy, aki most jelentkezett egyetemre? Esetleg jogi szakra? Tapasztalatokat szeretnék.
Én 6 órája adtam le az e-felvételi hitelesítését.
Egyébként a kérdésre válaszolva, igen, van, aki ma jelentkezett egyetemre. Szerintem olyan is, aki jogi karra.
Milyen tapasztalatokra gondolsz?
Bocsánat, elírtam a címet valóban.
Debreceni egyetem jogi karára beadta valaki??? Egyébként mindegy többnyire szerintem, hogy hol végzed, majdnem ugyanaz.
Az érdekelne, hogy a félelemkeltés valós? Sokak szerint kevesen képesek bent maradni olyan nehéz, és a vizsgákon direkt buktatnak. Én nagyon szeretnék jogász lenni, be is adtam a jelentkezésemet, de félek. Sokak szerint nem vészes, mások szerint borzasztó. Mi az igaz ebből? Hallottatok valamit?
ÉN IS ODA JÁROK. FELVETTEK. IMÁDOM. A SOK TANULÁST NEM, AMI MOST VÁR RÁM. VIZSGAIDŐSZAK, MEG A SOK CSALÁS.
aZ ELŐADÁSOK TÖBBSÉGÉT ÉLVEZEM , MERT AZT TANULOM, AMIT SZERETEK.
TARTS KI! nE ADD FEL! HA UTÁLOD, AKKOR VISZONT MÉG MOST HAGYD OTT, NE 3 ÉV SZENVEDÉS UTÁN KEZD ELÖLRŐL. SZERINTEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!