Az ELTE-n szeretnék nappali tagozaton fordító-tolmács végzettséget szerezni. Nappali tagozaton indul csak. Meg lehet oldani az órarendet, hogy ne kelljen minden nap bemenni?
Meg.Úgy veszel fel órákat,ahogy akarsz,illetve ahogy meg van hirdetve.Ha szerencséd van,összejöhet.
Nincs még tapasztalatod etr-ben vagy hogy?
Milyen ba-ra akarsz menni?
Szia,
1997-ben végeztem német nyelvtanárit és 2003-ban angol nyelvtanárit. Aztán 2007-ben estin németből a bölcsész képzést, de mivel esti volt készen kaptuk az órarendet egy napra összállítva. Az etr-t sem nagyon tudtuk használni, csak az utolsó félévben. Mindent intéztek helyettünk. Kicsit az egyetem fantomjai voltunk, a tandíjunk jól jött, de a gépezetben "amolyan megtűrtek" voltunk.
Meg lehet elvileg csinálni,de ahhoz baromi mázli kell.Lakótársam pl. úgy állított össze órarendet,hogy szerdáig voltak csak órái,utána haza.
Esetleg nézz meg más helyeken szakfordító képzéseket,úgy tudom pl a BME-n estin indul vagy vmi ilyesmi...igaz ott 300 000 egy félév.BCE-n is van,de azt hiszem csak orosz,spanyol,angol.Meg az szte-n is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!