Meg lehet változtatni a jelentkezési lapon feltüntetett egyetemek listáját, miután már beadtam?
Tegyük fel, hogy jelentkezek 1. Pécsre, 2. Kaposvárra és 3. Veszprémbe, és a pontjaimmal fel is vesznek mindhárom helyre, de családi okok miatt én mondjuk nem Pécset választom (amit első helyre jelöltem), hanem Kaposvárt.
Ezt megtehetem?
nem mindháromra nyersz felvételt, hanem az elsőre, ahova elég pontod van - a többire nem vesznek fel, mivel egy másikra már felvettek
tehát a sorrendet nem tudod utólag megváltoztatni
ha még nem volt határidő és nem adtad fel, akkor még változtathatsz, ha már elküldted, akkor ez marad
részben igaza van az első válaszadónak, de azért én mégis helyesbítenék: ugye a jelentkezési lapok beadási határideje február 15. még ezen a napon is postára adhatod jelentkezésedet, van kb egy heted gondolkozni.
Viszont, ha ezután döntesz úgy, hogy mégis sorrendet szeretnél módosítani, megteheted: de csak egyszer, és az válik a véglegessé. És utána következik az előző válaszban foglalt menetrend.
remélem segítettem valamit.
Nagyjából így van, ahogy az első válaszoló írta. Július elejéig van egy sorrendmódosítási határidő. Eddig EGYSZER megkeverheted a sorrendet, többet nem nyúlhatsz bele.
A ponthatárok meghúzásának idején oda kerülsz be, ami AKKOR az első helyeden áll (ill. ha oda nem vettek fel, akkor a másodikra, stb.), utána módosítani már nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!