Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehet informatikát túl későn...

Alisonstardesign kérdése:

Lehet informatikát túl későn elkezdeni tanúlni? Tudtok jó tanárt?

Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 20:48
1 2
 11/12 czibles ***** válasza:

[link]

"A képzés tantárgyai, moduljai" résznél vannak a modulok leírásai, hogy miből áll maga a képzés.

ahogy nézem eléggé egy vegyes képzés, de ezeket ha már tudod, akkor az egy elég jó alap lesz szerintem:

emelt matek: határérték, deriválás, integrálás (diszkrét matek részt majd megtanítják ők olyan szinten ahogy gondolják)

közép közgazdaságtan érettségi

emelt infó (ECDL, programozásban mondjuk nem vagyok biztos a leírtak alapján hogy lesz-e vagy sem, de ha úgy is tervben van az egyetem, akkor ott kelleni fog. mint kezdő nyelv szerintem python (vagy pascal), ha érdekel is akkor C.)

kezdésnek ennyi szerintem bőven elég lesz, de igazából az lenne a legjobb, ha tudnál szerezni egy elsőéves órarendet, követelményekkel.

2011. febr. 7. 21:10
 12/12 A kérdező kommentje:
Huhh köszönöm szépen.Igyekszem ezeket átnézni.:)
2011. febr. 8. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!