Vendéglátás-turizmus, van értelme?
Régebb óta az volt az álmom, hogy egy szállodában fogok dolgozni. Persze nyilván nem arról ábrándoztam, hogy takarítónő leszek ott, hanem mondjuk a középvezetői munkakörökben tevékenykednék :D (álmok, édes álmok)
Vonz a vendéglátás, hogy kommunikálhatok az emberekkel, és ha olyan pozícióban dolgozhatok még jól meg is fizetik. Félelme, csak az, hogy úgy hallottam nagyon túltelített. :S
Apának vannak kapcsolatai Ausztriában, így állásom biztos lenne, csak hát lehet, az elején pincérnőként vagy recepciósként, és félek, hogy ezen a szinten ragadnék..
Szerintetek érdemes megpróbálnom (ergo elmenni egy ilyen szakra) vagy felesleges? :/
hát a nyelvtudás nemtom hogy hiányozhat, mivel amennyire néztem, kimeneteli követelmény két középfoku bövitett (szakmai) nyelvvizsga...
amugy ellehet vele helyezkedni, szerintem, turizmus mindig lesz. ha válság van az ember előbb mond le a plazmatv-ről mint a kirándulásról, nyaralásról.
angol és német mellé, hogyha apádnak Ausztriában van ismerettsége, akkor olasz például (Tiroli részen jól tud jönni) , vagy ha ettől független gondolkozol akkor francia, vagy orosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!