Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pénzügy és számviteli szak....

Pénzügy és számviteli szak. Nehezen elvégezhető?

Figyelt kérdés

Középfokon érettségiztem matekból,ami 85%-os lett.

nagy szorgalommal lehetséges teljesíteni ezt a szakot? Ti mennyi időt fordítottatok rá,(pl.dif.sz.integrálsz.,számtan,analízis,val.számítás)Tudom ez relatív,de annyira kétségbe vagyok esve,hogy nem menne...pedig kitartó vagyok.

2011. febr. 1. 09:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Melyik egyetemen/fősulin gondolkozol? Nehézség szempontjából nem mindegy. A szakot a BGF-en a legnehezebb elvégezni, utána a Corvinus jön, bár tény, hogy a nehézségért cserébe ezeknek a diplomáját ismerik el a legjobban.

Én 98%-os középszintű matekkal mentem, nem voltam gimiben matek faktos mivel akkor még nem úgy készültem, hát az első két félév nem volt egyszerű a matek miatt. Nekem muszáj volt magántanárhoz is járnom, mivel az egyetemi matektanárt a legkevésbé sem érdekelte, hogy úgy tartsa az óráit, hogy érthetőek legyenek. Hétről-hétre folyamatosan készültem, gyakorlatilag első évben mást alig tanultam, csak matekot.

Ne ess kétségbe, ha tényleg ezt akarod, és tényleg kitartó vagy, menni fog. Ha nem is lesz egyszerű, de nem teljesíthetetlen.

2011. febr. 3. 10:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem a BGF, és nem a Corvinus. ME,amire gondoltam.Most próbálkozok önszorgalomból emelt matek érettségi feladatokat csinálgatni. Remélem sikerülni fog,nagyon szeretném. Köszi a választ:)
2011. febr. 3. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!