Informatika érettségire programok között kell választani. Grafikai: photoshop, core draw, paintshop pro, gimp, interview. Weblap: office share point, expression web, expression studio, dreamweaver, mozilla composer, kompoZer 0.8b3?
Figyelt kérdés
1-1 et kell választani mind a két kritériumból, szerintetek melyiket a legegyszerűbb kezelni?2011. jan. 31. 14:56
1/4 A kérdező kommentje:
Elírtam, nem interview, hanem IrfanView 4.27
2011. jan. 31. 15:17
2/4 anonim válasza:
Angyalom, jársz iskolába? Van ott tanárod? Milyen programokat használtok az iskolában? Miben tud segíteni a tanár, mi van egyáltalán telepítve?
Ezekre a kérdésekre kell válaszolni.
Ha már nem jársz iskolába, akkor szabadon választhatsz, és aszerint osztanak be a megfelelő iskolába érettségizni.
Ha az a kérdésed, hogy melyiket a legegyszerűbb kezelni, akkor számomra egyértelműen az IrfanView és a Kompozer lenne a válasz (én is ezekkel készítem fel az érettségizőket, bár grafikából lehet olyan feladat, ami emellé még a Paint, illetve az Office-ba épített grafika használatát is megkívánja, ami igazán nem sok).
3/4 A kérdező kommentje:
Angyalom,nem járok már iskolába, azért kérdeztem...paintet persze tudom kezelni, de gondoltam megkérdezem, hogy mit válasszak mert ezek közül is lehet és a legegyszerűbbet szeretném választani. Jah és a régi iskolámban fogok érettségizni, úgyhogy nem aszerint fognak beosztani hogy én mit választok, csak azt telepítik a gépre...
2011. jan. 31. 15:53
4/4 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy én is leangyaloztalak, újra értelmezve a mondataid, látom hogy tanár vagy.
2011. jan. 31. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!