Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lediplomáztam BTK-n Történelem...

Lediplomáztam BTK-n Történelem (bsc-n) szakon miként lehet menni TTK környezettanra vagy MK környezetmérnökire MSC-re?

Figyelt kérdés
pl egy levelezős részképzést kéne elvégeznem 50 kredit értékben. Tudtok segíteni milyet kéne hozzá elvégezni? Tippeket tanácsokat várok.
2011. jan. 30. 18:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Legegyszerűbb lenne, ha az adott egyetemen kérdeznéd meg a dolgokat.

Nem tudom, hogy végeztél-e el az alapszakodon olyan tárgyakat, amiket előírnak az MSc-re bemeneti feltételnek. Valószínűleg a részismereti képzés járható út, de az abszolut egyéni egyeztetés alapján működik.

Másrészt azért arra is gondolj, hogy ha egy olyan mesterképzésre mégy, aminek az alapképézését egy 50 kredites gyorstalpaló keretében tanultad meg, akkor rettenetes hátránnyal fogsz indulni a többiekkel szemben. Egy csomó tudásos fog hiányozni, amikre épülnek a tárgyak.

2011. jan. 31. 08:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem érzem úgy hogy hátrányban lennék. Csináltam 2 okj-s képzést még egyetemen alatt. Nem vettek fel eredeti szakirányomra, de nem akartam szakot váltani (pénz és időkidobás miatt) MSC meg csak 2 éves olcsóbb lenne költségesen levezőn megcsinálni mert 2 bsc-s diplománk tényleg nincs semmi értelme.
2011. febr. 6. 18:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!