Segítsetek légyszi! Melyiket érdemesebb választani: gazdálkodási menedzsment vagy kereskedelem marketing?
Szerintem jelöld be mind2t.
De ha nagyon választani kéne akkor gazd. menedzsment.
Ezt én is bejelöltem.
Sztem is kermark, menedzsmentesekből Dunát lehet rekeszteni, szinte minden felsőoktatási intézményben képeznek kb.23 helyen :S
Engem 2 éve gazdmen.-re vettek fel,de sztem dögunalom volt, szerencsére sikerült átmennem egy másik közgáz szakra :)
Kinek a pap, kinek a papné... Éppenséggel nem egy marketinges ismerősöm volt még azelőttről, hogy én belecsöppentem volna az egyetemi életbe, és ők is azt mondták, hogy nem tudják, hogy fognak a diplomájukkal elhelyezkedni. A Gazdálkodási és menedzsment szakon szerintem szakirányfüggő, és kedves fentebb hozzászóló, épp a menedzsment szakirányt választják kevesebben, az a kevésbé közkedvelt, mert sokkal nehezebb, mint pl. a Vállalkozási.
Én a helyedben a Gazdálkodási és mendzsmentet választanám, tágabbak a későbbi lehetőségek, és mesterképzésben sokkal könnyebben orientálódhatsz akár marketing felé is, ha később az vonz, mint hogy Kereskedelem marketing alapszakról pl. Vezetés szervezés msc-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!