Ki tanul szociális munkásnak? Esetleg, olyan, aki már végzett? Milyen a képzés? Sokat kell tanulni? Mik a szórótantárgyak? A matek ugye nem vészes (ha van). Gyakorlati órák milyen gyakran vannak?
Elsősorban engem a SZTE és az ELTE érdekel, de más tapasztalatokat is szivesen fogadok.
Köszi előre is.
én szociális munkát tanulok, és a szociálpedagógia közel sem ugyanaz, vagy jobb, míg egy szocpedes inkább a gyermekvédelmi terültre hagyatkozik, addig nekünk nagyon területünk van. míg akár válásközvetítőis lehet a szoc munkás végzettséggel (mediátor) a szocpedes pedig nem lehet intézményvezető ahhoz a törvény alapján is szoc munkás végzettség és szakvizsga kell.
szóval sajnálom de a szocpedes nem jobb
tanulni mindenhol kell, itt a főtárgyak a pszcicho, társpol, szocpol, szociológia, jog, van gyakorlat is első másodikba heti egy délelőtt, de ez inkább intézmény látogatás, harmadikba heti egy teljes munkapnap, utsó félévbe pedig intenzív gyakorlat.
buktató és szóró tárgyat én nem tudnék mondani, ha tanulsz és kicsit is érdekel a tantárgy kettes biztosan meg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!