Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Vizsgakurzusra elmehetek, ha...

Vizsgakurzusra elmehetek, ha az adott tárgyból abszolút nem vizsgáztam még?

Figyelt kérdés
Vizsgaidőszakban nem mentem belőle egy vizsgára sem, ettől független a vizsgakurzus? Aláírásom van a tárgyból.
2011. jan. 23. 23:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igen, de konzultálj a tanárral erről mindenképpen! Nálunk most volt olyan aki elvileg vizsgakurzusra járt, gyakorlatilag meg olyan kedve volt a tanárnak, hogy kirakta a vizsgájáról, mondván hogy nem... pont azért, mert valamit nem intézett helyesen (pontosan nem tudom mit, csak fél füllel figyeltem, bennem volt a vizsgadrukk és nem is ismerem a srácot).
2011. jan. 24. 00:07
 2/3 anonim ***** válasza:

CV- Csak Vizsga, vizsgakurzus, teljesen mindegy, hogyan nevezzük, egy dolgot takar. Van aláírásod a tárgyból, de ilyen-olyan ok miatt nincs belőle jegyed. Most, hogy megbuktál vagy el sem mentél vizsgázni, ez teljesen lényegtelen. CV-sként felveszed a tárgyat a következő félévben, általában minden félévben indulnak így a tárgyak, mert Csak Vizsgázni (CV - innen a neve) jársz be, nincsenek előadások, nincsenek gyakorlatok, ha pedig vannak, akkor mentesülsz a látogatásuk alól, mert van aláírásod.

Független a vizsgakurzus, fel tudod venni, el is tudsz menni vizsgázni belőle. Amit írtak, hogy egy vizsga alkalmával valakit kizavart a tanár a CV-s, vizsgakurzusos volt, nem ezért tette. Nem volt index-e, nem jelentkezett fel a vizsgára, már csak engedéllyel vizsgázhatott volna (dékáni, rektori) és nem volt nála, bármi lehet. Írták is, hogy annyira nem figyelt a vizsgadrukk miatt, így nem is bizots benne.

Nyugi, vedd fel a tárgyat vizsgakurzusként, aztán majd vizsgaidőszakban levizsgázol. Év közben pedig foglalkozz vele néha-néha, hogy ne ess ki a ritmusból.

2011. jan. 24. 00:31
 3/3 anonim ***** válasza:
A vizsgakurzussal volt a probléma ez teljesen biztos, emiatt alakult ki a "vita" tanár és diák között. A tanár szerint nem vette fel magát a kurzust a diák, a diák szerint igen... hogy mi volt a háttérben, ki mondott igazat stb, azt nem tudom, annyira már nem figyeltem! Ezen tanár vizsgáira úgy is belehet járni, hogy a vizsgát neptunon keresztül fel sem vesszük, így a vizsgajelentkezés nem lehetett probléma! Legális vagy nem, ez van.
2011. jan. 24. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!