Mérnök informatikusnak érdemes úgy menni, ha infóból nem vagyok jó?
Nagy hátrány?
Fel lehetne hozni?
Csak annyit tudok, amit a gimiben tanítanak.
Viszont matekból jó vagyok.
ha középszinten tanulod, akkor semmi hasznát nem fogod venni. nincsen olyan tárgy, hogy szövegszerkesztés, sem olyan, hogy táblázat kezelés és a többi...
ha viszont emelten tanulod és a programozás rész nem megy, akkor vagy elkezded elölről és hátha megérted, de ha nem megy akkor ne menj infóra.
Húha, haver akkor kösd fel a gatyeszt, mert amit gimiben tanítanak infót (office kb. ) azzal nem mész semmire.
Ha matekból jó vagy, akkor csiszold tovább, mert nagyon kelleni fog (olyan matekot is fogsz tanulni, ami elég borzalmas), hát az infós tárgyaknak SEMMI köze nem lesz a gimiben tanultakhoz. Egy kis programozás, egy kis információ elmélet (bit szinten).
Szal szerintem, ha még van időd és oda szeretnél menni, akkor 1. keresel egy embert, aki "felzárkóztat"; 2. veszel egy ilyen alap programozós könyvet és el kezdesz programozni tanulni. Hidd el rengetegen buknak ezen a szakon, nálunk első év után a 2/3-ád kivágták főleg a 2 matekból, programozásokból, meg fizikából.
amúgy lány vagyok:)
köszi a válaszokat, lehet, hogy felfogadok egy tanárt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!