Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan, milyen papírt kell...

Hogyan, milyen papírt kell kitölteni, a felsőfokú szakképzésre jelentkezésnél?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék főiskolára menni,hanem kétéves felsőfokú szakképzést végezni,de nem tudom,h hogyan kell jelentkezni.Az iskolák honlapjáról kell letölteni a jelentkezési lapot?Nekem van főiskolára való jelentkezési lapom,amit egy könyvvel rendeltem...az vajon jó lehet?
2011. jan. 16. 18:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, az jó, hiszen az FSZ képzések is a főiskolákon indulnak.
2011. jan. 16. 18:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Én a BGF 2 éves, felsőfokú, kihelyezett képzésére járok szeptember óta, amit egy szakközépiskolában tartanak. Nem kellett hozzá főiskolára való jelentkezési lap. Az adott szakközépiskola (ahol a képzést tartják) honlapjáról letöltöttem a jelentkezési lapot, és a meghatározott beiratkozási napon vittem magammal. Ezenkívül kellettek még az irataim, személyi stb., + a bizonyítványaim (szakközépiskolai+ érettségi). Semmi más nem kellett hozzá.
2011. jan. 16. 18:48
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

egyébként akk én át lettem cse**ve,mert megvetette az osztályfőnököm velem(mikor nem is akarok főiskolára menni) és sz osztálytársaimmal,a felsőfokú felvételi tájékoztató könyvet,amihez adtak 2 jelentkezési lapot.azzal a címszóval vetette meg velünk 2000 ft-ért,h így sokkal olcsóbb,mintha postán kérnénk jelentkezési lapot,dehát nem értem,h minek ez a könyv,meg a lap is,ha az iskolák honlapjáról is ugyanúgy ingyen hozzá lehet jutni a jelentkezési lapokhoz...sztem jó üzlet volt az oszfőnökömnek,biztos vagyok benne...de mérges vagyok!!! :(

2011. jan. 17. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!