Hogy deritsem ki hogy melyik szak a legmegfelelőbb nekem?
Figyelt kérdés
Ajánljatok nekem online teszteket ami válasz ad erre a kérdésre2011. jan. 15. 13:06
1/3 anonim válasza:
www.epalya.hu
Itt egy csomó tesztet találsz!:);)
2/3 anonim válasza:
Anno én sem tudtam könnyen dönteni. Aztán mikor elkezdtem dolgozni, és megismertem több területet a gyakorlatban, akkor jöttem rá, hogy mit csinálok szívesen mit nem...
Jobb lett volna előbb dolgozni, és kialakult motivációval közben elkezdeni később hozzátanulni... Számomra késő bánat.
(Bocs, hogy karattyolok, és tesztet nem tudok javasolni... Csak egy bölcs tanács...)
3/3 anonim válasza:
Az előzővel értek egyet, én abbahagytam egy főiskolát mert nem ment, aztán dolgoztam és rájöttem, hogy mi az ami tetszik. Valamint mikor láttam a nagybetűs életet, több lett a motivációm is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!