Anglisztika vagy gazdálkodási és menedzsment? Melyikkel járnék jobban?
Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 13:50
1/5 anonim válasza:
Szerintem egyértelműen gazdálkodási és menedzsment.
2/5 A kérdező kommentje:
Vegyük számításba, hogy matekból nem vagyok egy nagy zseni, Gazdálkodási és . pedig erre épül...:S és a SZIE-n szeretném tanulni. Jó ott ez a szak?
2011. jan. 13. 14:02
3/5 anonim válasza:
Igazából fogalmam sincs, de ha nem vagy túl jó matekból, akkor lehet, hogy mégsem lenne a legjobb választás, bár nem is értem, akkor hogy jutott eszedbe :)
4/5 anonim válasza:
Én gazdálkodási és menedzsment szakos vagyok. A szakon nagyon erős a matek, van matematika I., II., statisztika I., II. ... persze ezek minden egyetemen máshogy vannak, de nálunk így van. Én szín ötös voltam matekból a gimis évek alatt, de annál nagyobb örömöm nem volt az egyetem alatt eddig, mikor átmentem matekból... kettesre! Szóval ilyen a szint... gyengébb matekosok szerintem inkább bele se fogjanak.
5/5 anonim válasza:
Egyetértek az utolsó hozzászólóval, aki nem ért annyira a matekhoz, az inkább ne jelentkezzen ilyen szakra. Akkor már inkább anglisztika szak, és akkor már érdemes lenne a tanárit vagy a tolmácsot megpróbálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!