Lehet ujrajelentkezni ugyanarra a szakra?
"És akkor kezdhetem előről a tárgyak elfogadtatásával esetleg, de kapok még 1 évet." - itt nem értem, mire gondolsz, de ilyen ajándékba 1 év biztos nincs.
Szerintem ennél egyszerűbb megoldás is van. Derítsd ki, mit is jelent, ha nincs meg a kötelező 30 kredited. Pihentetnek egy évig és utána ezt a félévet ismételheted? Vagy nem folytathatod tovább egyáltalán az egyetemet?
Ha újra jelentkezel, még az is előfordulhat, hogy nem vesznek fel. Ez az első féléved?
első félévem.
köszi a választ, lehet akkor ujrajelentkezek
további választ várnék még attól aki máshogy tudja, vagy csak megerősíti az előzőt
egyébként nem csak én tervezem, hanem mindenki szenved a kreditekkel
Első vagyok. Még mielőtt nagyon kapkodnál az újrafelvételivel, böngéssz át két irományt: az egyetemi TVSZ-t és a HKR-t.
Az ELTE TTK etvsz-ében pl. az szerepel, hogy csak akkor törölnek a hallgatói névsorból, ha az első 4 félév alatt nem sikerül összeszedni 30 teljesített kreditet. Egyelőre még az első féléven sem vagy túl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!