ELTE Gyógypedagógiára nagyon nehéz bekerülni? És bent maradni?
Figyelt kérdés
Régi álmom válna valóra, de 10 éve nem "tanultam", van egy 1,5 és egy 4,5 éves lányom és dolgozom... Félek ha be is kerülök nem fogom bírni...:-(
Tapasztalatokat szeretnék a levelezővel kapcsolatban. Nagyon nehéz? :-(
2011. jan. 11. 15:00
11/11 anonim válasza:
Én is gyógypedagógia levelezőre jelentkezem két kisgyerek mellett. Az ELTE volt a cél, de a havi 1-2 hét oktatás kivitelezhetetlen szerintem. Így marad az Apáczai, bármennyire sokan húzzák is le a sulit, ott a "legbarátibb" a konzultációs időszak.
Várom a hozzászólásokat, hogy győri diplomával milyenek az elhelyezkedési lehetőségek stb., vagy "muszáj" az ELTE?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!