Hogyan osszam be egy 36-60 oldalas szakdolgozat megírására az időt? Mennyi idő kell rá?
Azért ennyire nem egyszerű szerintem. Hogy kapsz egy -tól -ig időpontot, és az elég is rá.
Ez jópár dologtól függ.
Ha nincs még anyag hozzá, elolvasott szakirodalom, tervek, hogy hogyan kezdesz hozzá, mit írsz bele, stb., akkor sokkal több idő kell.
Ha minden anyag megvan, és csak be kell gépelni, meg megszerkeszteni, az más.
Én kb. 1 hónap alatt írtam meg 52 oldalt úgy, hogy már megvolt az anyag, a kutatások eredményei, elolvastam a könyveket, amiket a témában találtam, és gyakorlatilag csak be kellett írni, megfogalmazni/átfogalmazni, jópár táblázatot és diagramot megszerkeszteni, képeket beletenni, és az egészet a követelményeknek megfelelően megszerkeszteni.
Tehát így volt kb. 1 hónap, de még így is sokszor fennvoltam éjszaka 2-3-ig.
Szóval ha "lazán" szeretnéd csinálni, és az anyagok már megvannak, csak begépelésre vár, akkor szerintem 2 hónapot szánj rá mindenképpen.
Ebbe bőven belefér, hogy kényelmesen beírod, nem kell éjjel fennmaradni, többször át tudod olvasni, nyugisan megszerkeszteni, stb.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!