Hogy lehet ezt megoldani? Lehet utóvizsgára átjelentkezni?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem jan 11-re vizsgára még novemberben. sajnos a tesóm kórházba került dec (6) elején (ikrek vagyunk) és így mind a ketten lemaradtunk egy zh-ról. A pótlás időpontjának a tanár jan 11-ét adta meg, de ez ugye egybeesik a már említett vizsgával. A tesómmal azt gondoltuk hogy a vizsgát átrakjuk 13-ra vagy 15-re, de megláttam hogy beteltek az időpontok ezekre. A legközelebbi jan 10 (a tesómnak másik zh-t kell bepótolnia ezen a napon, több zh-ról is lemaradt) és jan 20, de csak egy hely van déltől (ezen a napon van egy másik vizsgánk is, reggel 8-tól). Már elkezdtünk tanulni a pót zh-ra és 11-ig már csak 2 nap van. Az utóvizsga időpontja jan 25.Kérlek segítsen valaki, nagyon kétségbe vagyunk esve!!!!!!!!!!2011. jan. 8. 22:47
1/4 anonim válasza:
mindenképp a tanárral kéne ezt megbeszélni, küldeni neki egy levelet, amiben leírjátok a körülményeket, és megkéritek, hogy emelje meg a létszámot a vizsgára, vagy ha ez nem megy, akkor milyen módon lehetne ezt megoldani.
2/4 anonim válasza:
Bocs az offért, de sziámi ikrek vagytok? Más különben nem értem, hogy attól mért kellett lemondanod egy zh-t, hogy a tesód beteg lett.
De hogy on is legyek. Kurzusfórumon is próbálkozhattok akár, hátha van aki cserél veletek időpontot. De ha nem megy, és elmagyarázzátok a tanárotoknak a szitut, és épp nincs tapló kedvében, akkor szerintem átteszi más időpontra.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk sziámi ikrek, csak amikor rosszul lett a tesóm akkor én is otthon voltam, és a mentővel én mentem be vele a kórházba, és amúgy aznap nem tudtam volna már bemenni mert úgy sokkoltak a történtek.
2011. jan. 9. 08:46
4/4 A kérdező kommentje:
És mellette szerettem volna lenni.
2011. jan. 9. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!