Idegennyelvi kommunikátor?
Jár(t) valaki erre a szakra? Vélemények, tapasztalatok?
Megérné ide jelentkezni? Nagyon szeretem az angolt, viszont annyira nem, hogy anglisztikára/amerikanisztikára menjek, de mégis ezzel szeretnék a továbbiakban foglalkozni, ha lehet.
Nézegettem a főiskolákat/egyetemeket és a különböző szakokat és ennek a leírása, tanterve fogott meg a legjobban. Azonban nincs senki az ismeretségi körömben, aki ilyen ilyenen tanult volna, tehát semmilyen valós információm nincs róla.
Az iskola honlapján nyilván a legjobb színben tüntetik fel a szakokat, de engem ott tanuló/végzett diákok személyes tapasztalatai is érdekelnének.
BGF-en és DE-n érdekelne elsősorban, de igazából jöhet bármelyik iskoláról. :D
Nézd, azért ez egy elég felelősségteljes munkakör, külföldi partnerekkel való üzletbonyolítást nyilván nem fognak egy jöttmentre bízni..
Ha jó vagy a szakmában, jól tanulsz és a suliban meg a gyakorlati helyeden is jól teljesítesz, akkor lesz egy pozitív úgymond ajánlóleveled. Az első néhány évben valószínű nem fogsz milliókat keresni, de ha jól csinálod 2-3 év alatt elérhetsz egy olyan pozíciót, ahol már azért megfizetnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!