Melyik szakot válasszam, a csecsemő- és gyermeknevelőt (alap, ELTE), gyógypedagógiát (alap, ELTE) vagy a műszaki menedzsert (alap, Óbudai Egyetem)?
Melyiknek venném szerintetetek nagyobb hasznát?
Az elsőket azért szeretném,mert szívesen foglalkoznék gyerekekkel,biztos vagyok benne,hogy igazán elhivatott lenék a szakmámban.Másrészről viszont,mindenki azt hajtogatja,hogy a humán szakokkal ki lehet törölni.Sok állásajánlatnál olvastam,hogy villamos,és egyéb mérnöki diploma mellett elfogadják a műszaki menedzsert is.Ezért jónak találom.És amúgy nagy vágyam az is,hogy külföldön dolgozzak,és sok pénzt(legalábbis többet,mint lehet)szeretnék keresni.Jó nem akarok milliomos lenni,de szerintem mindenki szeretne jól élni.:)Ha ezt is számításba vesszük,akkor szerintetek melyik diplomára hajtsak rá?
Még arra is gondoltam,hogy párhuzamos képzésben megcsinálok kettőt,az egyiket nappalin,a másikat levelezőn.Vélemények?
Hát igazából magas a tűrőképességem,és elég erős idegzetű vagyok.Keresztanyám mozgássérült,egyik unakatesóm pedig Dawn-kóros,szóval szerintem,még ha elsőre kicsit sokkolna is,de biztos megtudnám szokni a sérült gyerekek látványát.
Nehogy azt higyje bárki amúgy,hogy pénzéhes vagy,nem erről van szó.Csak én szegény családból származom,és a keresetem nem elsősorban magamra,hanem a családomra költeném.Ez motivál abban,hogy szeretnék jól fizető állást,amiből haza is jutna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!