Át lehet "íratkozni" gimiből vmilyen olyan helyre alhol vmi szakmát kell tanulni?
Figyelt kérdés
Most egy hatosztályos gimibe járok 9edikes vagyok.. sztem jobb lenne a helyem egy szakmunkásban/szakközépben. lehetséges ez?Felvennének?2011. jan. 6. 18:13
1/3 anonim válasza:
Ha szakmát akarsz tanulni, akkor szakközépbe vagy szakmunkásképzőbe menj. milyen szakmát akarsz tanulni? ha szakközépbe mész, akkor ott érettségit is szerezhetsz, azzal szerintem többet érnél, és mellette szakmát is tanulhatsz! nem tudom milyen tanuló vagy...de ma már szakközépbe nem nehéz bekerülni :)
Remélem segítettem :)
2/3 anonim válasza:
Vagy erős szaközzépiskolába menj, vagy maradj gimiben, és utána tanulj 2 éves OKJ-n. Mi érdekel?
3/3 A kérdező kommentje:
Hát a mostani félévi átlagom 4.0 fölöt lessz vmivel....
Engem ilyen gépészeti dolgok +elketronika érdekelek(esztergályos lakatos,autószerelői....stb)
2011. jan. 7. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!