Programozás a továbbiakban?
1 évem van a továbbtanulásig, mert 5 éves képzésen vagyok középiskolában.
Informatika szak, és idén kezdtük el Pascalban a tömböket.
Úgy voltam vele hogy érdekel és informatikával is szeretnék továbbtanulni, a programozást is szeretem, érdekel, de számomra ezek a tömbök undorítóak.
Nagy teret foglal ez a komolyabb programozásokban vagy csak ilyen alap?
Mit ajánlanátok esetleg?
Gondoltam még mérnökinfóra is, de a fizikát nem sorolnám a kedvenceim közé, és az is van ott első évben.
Válaszotok előre is köszönöm!
Nem azt mondom hogy nehezen mennek, csak kérdeztem mennyire lesz ilyesmire szükség.
Egy óra kb úgy zajlik hogy tanár bejön, kiadja hogy csináljuk meg pl. a kiválasztás tételét.
Könyvbe le van írva mi meg átírjuk TP-be.
Máshogy nem lehet, mert csak óra végén megmutatja a megoldást és másoljátok le ha nem lett jó...
Ezért kérdeztem hogy szerintetek érdemes-e infóval továbbmenni, mert szeretek programozni csak most a tömb számomra nem szimpatikus /tudom sok dolog lesz még így.../.
A könyvajánlatot köszönöm!
Le is töltöttem őket, majd ha Visual Basic-t veszünk akkor el is olvasom a könyvet róla.
Pascalhoz nincs amint látom.
Már egyik egyetemen sem, de az ELTÉ-n voltam. Bár igaza van a felettem szólónak, hogy ott az alapokat megtanulod, azonban csak azt. Nem nagyon fogsz programozni az elemi alkalmazásokon kívül, és az is csak az utóbbi 5-6 évben van.
A programozás gondolkodásmód, a programozás nyelvfüggetlen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!