Nigra kérdése:
Ez így megvalósítható?
Figyelt kérdés
Mivel időhiányban szenvedek (egy éves kislányka és munka) így nem nagyon tudnék 4évet azzal tölteni, hogy levelezőn, estin akárhogy, átnyálazzam azt amit amúgy is tudok. A kérdés az lenne, hogy lehetséges-e úgy leérettségizni, hogy végigcsinálom az előkészítőt, majd bemegyek vizsgázni megfelelek és kész. Én annak idején sajnos szakmát tettem ami érettségit nem adott, de most szülésznőnek készülők ami ugye még plusz 3év, meg ha még 4év lenne az érettségi....ráadásul ha már egyszer tudom amit tudni kell...2011. jan. 4. 08:26
1/4 anonim válasza:
Néhány levelezőn van olyan hogy egy évet elvégezhetsz egy félév alatt, így a 4 év helyett 2 év alatt megszerezheted az érettségit. De olyan amit te írtál, szerintem nincs, ez a legrövidebb mód.
2/4 A kérdező kommentje:
Rendben köszi a választ :) akkor keresek egy ilyen sulit, amikor muszály bemegyek, meg persze vizsgázni, addig is felkészülök (mert ugye az ember felejt) aztán 2év múlva meg beslattyogok érettségizni:) utána még úgyis vár rám 3év:D
2011. jan. 4. 11:33
3/4 anonim válasza:
Érdeklődj utána az iskoláknál, hogyan lehetne megoldani.
Ha pesti vagy, ajánlom a Széchenyi István Gimnáziumot.
4/4 A kérdező kommentje:
Én nem pesti vagyok hanem budai XD na jó viccet félre téve, utána érdeklődöm köszi :)
2011. jan. 5. 07:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!