OKJs képzésre szeretnék jelentkezni keresztfélévben. Ajánlanátok iskolát?
kissé bonyolult a helyzetem. Külföldön dolgozom egy évig(egyetemen halasztom az első évet), így se Tbm, se diákom nincs, amire szükségem lenne. Ha beiratkoznék egy okjs képzésre, ezeket megkapnám, és max nem járnék be, de akkor már szeretnék olyan sulit választani ami érdekel, h esetleg követném a tanmenetet és hazajönnék vizsgázni. ez lehetséges? mit ajánlotok?
elsősorban az írás, kommunikáció érdekel
Én pécs környéki vagyok és a Perfekt suliba jártam az elég laza ilyen téren,volt egy osztálytársam aki be sem járt és mégis kapott sikolalátogatásit,nemtom hogyan.Ő is kint dolgozott külföldön.Szerintem amit belinkeltem az a pesti részleg,bár nem merem 100%-ra mondani.Ilynekor nem tudom h be tudsz e iratkozni,a lányeg h nézz utána lehet h indul szak év eleji kezdéssel.Mondjuk egy marketing szak az elég könnyü és még élvezhető is,azt ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!