Ebben a szakmában eltudnék helyezkedni?
Figyelt kérdés
Most állok pályaválasztás előtt és én olyan vagyok akinek nem való az irodai munka hanem stylist szeretnék lenni. Találtam is iskolát de szerintetek eltudok helyezkedni itthon vagy esetleg külföldön ? mert engem ez érdekel és nem akarok olyat tanulni amit kínnal tanulnám mert nem érdekel.. érdekel még a sminkes,műkörmös és esetleg még a fodrász is.2010. dec. 26. 07:38
11/13 A kérdező kommentje:
igazatok van de ha egyszer engem ez érdekel a legjobban ? tudom hogy kevés az esély rá de még rengeteg időm van tanulni külföldön is stbstb. de még átgondolom
2010. dec. 26. 15:56
12/13 anonim válasza:
ezek divatszakmák nem fogsz velük elhelyezkedni annyian vannak persze hogy rövid idő alatt könnyen el lehet végezni
13/13 A kérdező kommentje:
akkor mit ajánlotok egy olyan embernek aki nem szereti a monoton egy helyben ülő munkát hanem mozgalmas életre és munkára vágyik?
2010. dec. 26. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!