Műszaki menedzser szak. Érvek-ellenérvek?
Egyedül informatikát tanultam a műszaki tárgyakból. Nem vagyok egy zseni, de a legsutább sem.
Fizikát, kémiát 1 évig tanultam.
Elméleti közgazdaságtan érettségim van, de tanultam üzleti gazdaságtant is. Jelenleg pénzügyi-számviteli OKJ-m lesz februárban.
Nagyon vacilálok ezen a szakon, de vannak kétségeim is, főleg a műszaki tárgyak miatt.
Bele merjek így vágni? Mennyire elvégezhető a szak?
Pannon Egyetemen néztem ki.
Ajjajj!
Bár mondjuk sima rajzból jó vagyok :)
Hát ja, de azért ez nem ugyanaz. Nekem is tanulnom kell a szakom miatt, de nekem nem olyan komoly szinten, mint az MM-esek.
A leggyakoribb hiba, amiért elbukik az alkatrészrajz, hogy nem a megfelelő nézetrendbe rajzoljuk. Tehát előlnézet középen, felülnézet alája, alulnézet föléje stb. Ha rossz helyre rajzolod, már bukott a rajzod, és mivel ez egy gyártandó elem, így a vizsgán, ha ez nincs meg, akkor az egész vizsga bukik.
Gondoltam h ez azért komolyabb. :S
Még általános iskolában csináltunk műszaki rajzokat, de akkor ilyen egyszerűbbeket. pl: lovaskocsi, periszkóp, amiket utána el is készítettünk
Azért az nem semmi! Akkor lehet, hogy inkább meggondolom ezt a dolgot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!