Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A jászberényi Liska József...

A jászberényi Liska József Erősáramú Szakközépiskola Gimnázium és Kollégium szerintetek milyen suli?

Figyelt kérdés

Át szeretnék iratkozni ide, mert ahova most járok gimnázium az nem tetszik... A tanárok szivatnak, egyesekkel kivételeznek, semmi program nincsen, az osztály rossz nem tart össze. Emiatt a tanuláshoz sincs sok kedvem és sajnos rontottam is eléggé sokat stb...

A gimnázium és szakközépiskolai része is érdekelme

A kollégium pedig azért érdekelne mert salgótarjáni vagyok.

2010. dec. 9. 16:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Kiválló, én is itt végeztem.Kicsit sok a "szinesbőrű" de ha jól hallottam uszoda épül az alagsorban.Amúgy a én szakközepet ajánlom =)
2011. febr. 27. 21:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszöntem:)
2011. febr. 28. 19:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Tavaly végeztem, összesen 3 cigány járt oda, az egyik meghalt, de szerintem idén se ment oda sok cigány, de ha van is, értelmesek, elég jó suli.Uszoda nem fog épülni egy jó darabig :D
2011. máj. 8. 19:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon gáz hely, sok ott a bunkó, és nem csak a diákok, hanem a tanárok is. A szakközepes része meg maga a borzadály. A gimis részét nem nagyon ismerem, és igen vannak jó tanárok is ott, de csak kis mennyiségben. Megbántam hogy odamentem.
2012. jan. 22. 00:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Végül oda mentél?

Át tudtál iratkozni

2013. márc. 21. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!